
امروزه با پیشرفت تلفن های هوشمند و همه گیر شدن آن ها، نیاز به اپلیکیشن این گوشی ها (React Native) در همه حوزه به شدت احساس می شود و به همین دلیل بازار گرمی را در این حوزه به راه انداخته است، بنابراین تسلط به نوشتن اپلیکیشن های موبایل می تواند درآمد زیادی را برای شما به ارمغان آورد.
در سال های اخیر با نوشتن فریم ورک های گوناگون برای جاوا اسکریپت (JavaScript)، این زبان جای خود را در بین بهترین زبان های برنامه نویسی باز کرده است. فریم ورک جدید از جاوا اسکریپت که توسط فیس بوک ارائه شد، ری اکت نیتیو (React Native) است.
با این کتابخانه می توان اپیکیشن موبایلی را به زبان جاوا اسکریپت نوشت که هم بر روی سیستم عامل اندروید و هم بر روی سیستم عامل iOS قابل اجرا باشد. همین ویژگی و پشتیبانی قوی شرکت بزرگی مانند: فیس بوک باعث شده است که روز به روز شاهد پیشرفت این کتابخانه باشیم.
برای اهمیت این فریمورک فقط کافی است به این نکته اشاره کنیم که پر مخاطب ترین اپیکیشن جهان یعنی اینستاگرام (Instagram) به وسیله همین فریم ورک نوشته شده است
ویژگی های react-native :
- کامپوننتی بودن و امکان استفاده از کامپوننت ها در پروژه های دیگر و همچنین استفاده از کامپوننت های دیگر افراد که هم باعث سادگی میشه و هم سریعتر شدن کار.
- ساخت بسیار راحتتر رابط کاربری های زیبا برای اپلیکیشن (به دلیل وجود استایل css مانند و jsx) که میبینید که skype هم تجدیدنظر کرد و به ریکت نیتیو پیوست به تازگی.
- هیچ محدودیتی برای شما نداره . شما میتونید هرموقع خواستید توی ریکت نیتیو کدهای java , swift بنویسید تا کامپوننت های نیتیو خودتونو به وجود بیارید. پس از این بابت هم نگرانی ای نمیزاره (البته که هر کامپوننتی نیاز داشته باشید ایجاد شده ولی این مورد محض اطمینان هست).
- یه فرانت اند کار خوب میتونه با گذاشتن تایم کمی ریکت نیتیو رو به خوبی فرا بگیره و همچنین برنامه نویس های اندروید و Ios هم که تا الان نیتیو کار میکردند با یادگرفتن پایه های وب سمت ریکت نیتیو بیان.
- بدون اینکه از زبان های نیتیو هم سردر بیارید میتونید کار بکنید باهاش و فقط باید قواعد اپلیکیشن و تفاوتش با وب رو فرا بگیرید.
- نیازی نیست برای توسعه اپ اندرویدتون از اندروید استودیو و برای ios از xcode استفاده کنید و آزادانه میتونید از هر ادیتوری استفاده بکنید و لذت ببرید.

جاوا اسکریپت زبان محبوبی برنامه نویسان است. با قدرت و انعطافی که جاوا اسکریپت دارد تقریبا هر کاری میشود با آن کرد. برای مثال پویاسازی صفحات وب به کمک جاوا اسکریپت و کتابخانههایی مثل Jquery وغیره انجام میشود.
جاوا اسکریپت در سمت سرور یک محیط اجرایی به نام Node.js دارد و فریم ورک هایی مانند Express.js به برنامه نویس کمک میکنند سمت سرور هم با جاوا اسکریپت کار کند. با جاوا اسکریپت و به همراهی HTML میتوان بازیهای تحت وب ساخت. همینطور به کمک React Native و زبان جاوا اسکریپت میتوان اپلیکیشن موبایل برای پلتفرمهای مختلف ساخت
ری اکت نیتیو یک ترکیبی از جاوا اسکریپت و Xml هست که بعنوان JSX شناخته میشه. رییکت نیتیو بخاطر ماهیت نیتیو بودنش و دسترسی به API های ObjectiveC برای IOS و جاوا برای اندروید، این امکان و شرایط را برای ما فراهم میکنه که از امکانات گوشی مثل دوربین یا GPS و غیره بتونیم استفاده کنیم.
پس ما در رییکت نیتیو هیچ کد جاوا یا سوییفتی نیاز نداریم ضمن اینکه خروجی کارمون کاملا نیتیو هست و درون هیچ web view ای قرار ندارد. بسیار جالب هست بدونید که اپلیکیشن های قدرتمند و معروفی با React Native ساخته شدند مثل: اینستاگرام /فیسبوک / اسکایپ /ساندکلود / و سایر اپلیکیشن های پرکاربر و پرطرفدار دیگر.
خب خوشبختانه خبر های خوبی از تیم ریکت نیتیو (React Native) به گوش میرسه; این که مدام دارن روی اون کار میکنن و همینطور بهتر و باکیفیت ترش میکنن که کار کردن باهاش رو باز لذت بخش تر کنند و این مارو ترغیب به شروع کردن دوره های آموزشی در این ضمینه میکنه.
همچنین مایکروسافت (Microsoft) از ریکت نیتیو برای ویندوز (Windows)، استفاده و پشتیبانی میکنه و به تمامی افراد جهت استفاده از کد بیس و تجربیاتشون این اجازه رو میده تا به پلتفرم جامع مایکروسافت ویندوز، اونهارو ارائه دهند و باعث رونق و گسترشش بشن.
- + دوره مبتدی
- + دوره پیشرفته
- ایجاد انیمیشن های React Native
- انتشار اپلیکیشن ها در App Stores
- مثال برنامه – مطالعه موردی
- نحوه انتشار برای iOS
- نحوه انتشار برای اندروید
- رفع اشکال
- + هدیه اکانت های توسعه دهنده ios/android
- ارتباط با back-end
- پرداخت آنلاین و deeplinking
- اتصال به firebase
- دریافت نوتیفیکیشن
- تغییر ورژن و آیکون برنامه
- فشرده سازی و نا مفهم کردن کد ها
- ماژول ها و استفاده از آنها
- برنامه نوسی همزمان
- آموزش استفاده از native-base
- استفده از modal ها
- React Native چیست؟
- نحوه کارکرد React Native
- نصب React Native
- راه اندازی اپلیکیشن
- اجرای اپلیکیشن iOS
- اشکال زدایی اپلیکیشن
- اجزای Native
- معرفی اجزای Native
- معرفی flexbox
- کار با View ها
- واکنش به لمس ها
- TouchableHighlight
- استفاده از ScrollView
- استفاده از AsyncStore
- استفاده از ناوبر
- Webview
- واکشی داده ها
- کار با رویدادها